onsdag 9. mai 2012

Mai og russetid (m/bilder) !

Hei dere!

Håper dere storkoser dere i russetiden, og at det ikke går alt for mye utover skolearbeidet! For å være helt ærlig, er jeg ganske fornøyd med å bare kunne konsentrere meg om russetreffene uten å tenke på at jeg skal på skolen på mandag. Vet ikke ellers hvordan jeg skulle klart å bli uthvilt mellom hvert treff! Men dere unge og spreke klarer det vel LETT ;)

Med 750 russ på russetreffet i Kragerø for to uker siden, er det nå blitt bekreftet at det ble deltakerrekord! Godt jobba folkens! For dere som ikke var der, inneholdt helgen flere superbra konserter, møter (som Bente og jeg var så heldig å få lede), ulike seminarer, quizkveld, russeparade, russe-OL (hvor Sørlandet dro av med seieren), russetalentiade og avsluttet med Gudstjeneste i kirka søndag. Selv om vi ikke hadde så mye sol, følte vi oss veldig velsignet med opphold. Var kanskje litt i kjøligste laget, men som barske nordlendinger klager vi ikke noe på det! 

Natt til 1. mai var vi på Vestfolds største russetreff i Skjellvika i Sandefjord, som samler mellom 1000 og 2000 russ! Vi var et team som delte ut gratis baguetter, kaffe, kakao og vann til de som ønsket det, men mange kom inn bare for å slappe av og snakke. Det ble flere gode samtaler, og vi fikk til og med be for og med russen - utrolig gøy! Teamet bestod av noen fantastiske russ/kruss, Lagsarbeider Kjetil Spilde, og oss tre. Lokale var den fantastiske Lagsbussen (følg på twitter), som også ble den mest populære russebussen på treffet!

I helga var vi på Landstreffet på Lillehammer! Et treff som trekker rundt 7 - 8000 russ hvert år. Det var Jesusrussen (Ny Generasjon) som hadde hovedansvaret for standen, men som et samarbeid var teamet sammensatt av tre frivillige, to Jesusruss og tre kruss :) Standen vår var et stort partytelt, og apropos dette partyteltet… Vi var 8 jenter som skulle sette dette sammen, og det var aldri blitt satt opp før! Åh hjelpes som vi slet, men vi ga oss ikke og med litt hjelp fra flere kom vi saakte men sikkert i mål! 

Vi hadde 4000 boller og mange liter saft som skulle deles ut, og det var til tider så mye pågang at vi måtte dele ut boller utendørs pga lite plass. Vi følte likevel at vi fikk mange gode samtaler ut av helga og er storfornøyd med treffet. Det er så mange bra mennesker som kommer innom, og vi føler oss virkelig heldige som får reise rundt på denne måten og møte dem/dere!

Det enste som gjenstår nå er Tryvann førstkommende helg! Og ja, vi gleder oss som unger! Så om du skal dit, KOM INNOM! Det blir mulighet for å stikke innom og roe ned om du ønsker det, og ellers er vi der for å snakke og være til stede for deg! Vi deler i tillegg ut, i god tradisjon, flere tusen VAFLER og saft/vann!

Når det gjelder 17. mai har vi i Kristenrussen en utfordring til dere! Vi har nemlig en konkurranse om å gjøre seg godt synlig i borgertoget som Kristenruss, og da selvfølgelig på en positivt måte! Dette må dokumenteres (bilde/video) innen mandag 21. mai. Den beste innsatsen preimeres med en SUPERBRA premie som blir annonsert uken etter, så her er det bare å begynne å tenke hva AKKURAT DU kan gjøre for å gjøre Kristenrussen synlig på 17.mai!

Akkurat nå foregår det en nettaksjon for å holde vår kjære misjonsansvarlig, Meghen, i Norge. Det som trengs da er 180 000 kr! Les mer på event på Facebook og i Dagen.

Kristenrussen har vært nevnt en god del dette året. Her er noen linker!

KRAGERØ

LOKALT
- iTro - The Holy Sheep
- Farsunds Avis - Bedebussen
- Sørnett - Heledru russetid
- Sandefjords blad - Russetreffet Skjellvika, Sandefjord
- Romsdal VGS - Misjonsløp

DIVERSE
- Vårt Land - russetid
- Nordborg VGS - Turné
- Dagen - Samarbeidspartner

Vi poster igjen KRUSSE-låta 2012!




Det britiske bandet The Gentlemen leverte en fantastisk konsert fredag!


Russeparade og OL!


Politiet ber om bråk når de besøker russetreff - mange kyss på kinnet!


Bedebussen 2012 ! Russebil fra Eilert Sundt VGS


Lagsbussen i Skjellvika, Sandefjord, natt til 1. mai


Etter å ha kjørt tre russegutter hjem til Tønsberg, endte Bente opp med å komme tilbake til Porsgrunn kl 06.08.. Ikke hver dag man opplever soloppgang langs E18!


Jobbilen vår ! Det ble kjørt 58 mil fra mandag til torsdag, og det var ei rolig uke..


Landstreffet på Lillehammer!


Vi fant oss noen hjelpere!


 Vi måtte få med oss noe av showet!


 Sliten?


 Å så sterk!


 En real søppelbil!




Klem fra Eirin

1 kommentar:

  1. Hei. Hadde vært artig å vite hvor mange kruss det ble totalt i 2012.
    Selv om det var godt over 700 på treff i Kragerø,var det vel noen kruss som ikke kunne delta der...

    SvarSlett