tirsdag 16. august 2011

Russeåret 2012 er begynt!

Nå er hovedkontoret for kristenrussen flyttet til Porsgrunn, og vi er to ettåringer, Eirin og Bente fra Bodø, og en prosjektleder, Ruth Silje, som skal jobbe med kristenrussen dette året. Vi hadde første jobbdag 15. august, og har allerede begynt planleggingen av Kick-off turné og andre happenings vi skal være med på.

Kristenrussen er organisert i Norges Kristelige Student- og skoleungdomslag. I løpet av dette året vil vi samle kristen russ som ønsker å være sammen, tilstede og gjøre en forskjell i russetiden. Både Eirin og jeg hadde en fantastisk russetid, hvor KRUSSEN spilte en stor rolle. Dette er noe vi ønsker at flest mulig skal få oppleve. Enten man er den eneste kristne på skolen, eller har en klasse bare med kristne, er kristenrussen med på å skape et fellesskap som kan gjøre russetiden tryggere og enklere for kristen russ.

- Sammen og til stede gjør vi en forskjell!

På denne bloggen blir det lagt ut bilder, film og annen info om hva som skjer innad i kristenrussen. Det er Eirin, jeg og prosjektlederen vår som står for innleggene :)

Jesus sier: "Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende!" - Matteus 28:20

God bless !

- Bente

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar