onsdag 23. november 2011

Hovedstyreweekend + nytt sjekketriks!

Hei godt folk! Nå nærmer det seg desember med stormskritt og enda har vi ikke fått noe snø… Jeg synes det er skikkeli trist! Jaja, heldivgis har helga vært en SKIKKELIG opptur værtfall! Vi hadde nemlig hovestyreweekend i her i Porsgrunn, for krussepresidentene og misjonskontaktene. Det ble til sammen en goo gjeng på litt over 20 stykker!

Det var overraskende få som kjente hverandre fra før, så det var litt gøy. Det er ikke ofte innenfor kristne sammenhenger! Men det tok ikke lang tid før det ble en godt sammensveiset gjeng likevel! Det var Bente og jeg som sto for bli kjent kvelden på fredag, så det må vel sies at vi rett og slett har gjort en skikkeli god jobb, eller hva? :p

Helga i sin helhet skulle være til inspirasjon og motivasjon for hver enkelt, en skikkelig inputhelg på mange måter. I tillegg var vi så heldige å få besøk fra Vårt Land som kom for å informere oss om vervekampanjen vi skal få ta del i! Og skal jeg si dere noe morsomt, vi er faktisk på førsteplass på prioriteringslisten! De har virkelig trua på oss og denne kampanjen! For hvert 66. verv får misjonsprosjektet en bil verdt 183 000 kroner (som selges), og tenk nå bare om alle våre 600 medlemmer verver én hver, hvor mye penger vi kan klare å samle inn?! I tillegg til denne kampanjen hadde flere av styrene mange ideer om hvordan man kan samle inn penger til misjonsprosjektet på andre måter også, så er veldig spent på hvor mye vi får inn i år! Om dere vil lese mer om vervekampanjen til Vårt Land, kan dere gå inn på fangen.no.

Meghen som er vår misjonsprosjektleder, har for litt siden hatt preimiere på et One Woman Show basert på en sann historie kalt ”Cheesburger and Creme Crulee”. Vi var så heldige å få se denne forstillingen, et utrolig bra stykke sammensatt av teater, video og bilder. Dette er også noe dere kan bestille til skole eller menighet om dere ønsker å se den og/eller vise den til noen andre.  

Fortsetter under bildene... 
Leketid!


Fine folk! 


Vårt Land på besøk


Aldri leir uten nugatti!


Just hang'n

 

Noen hadde litt tid før de skulle reise hjem, så vi tok 
like gjerne halve hovedstyret med oss til leiligheten vår :)


Er så mye mer å si om helgen, men er vel konklusjonen som anses som viktigst, sant? Så alt i alt vil jeg bare si at helgen har vært helt SUPER! For en gjeng sier jeg bare! Bente og jeg har virkelig storkost oss. Kristenruss-Norge er velsignet med herlige og ressursrike styrer! Lykke til folk videre fremover!

Kjærlighet fra Eirin

Ps: vi må ikke glemme ukens sjekketriks!

"Kan jeg få verve deg til KRIK? 
Bare skriv navn og nummer her!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar