onsdag 2. november 2011

YWAM, Oslo, Get Focused, Lys og salt, Nyttårsleir og Nord-Norgeturné!

Ny rekord med stille på bloggen - IKKE bra! 

Eirin og jeg har de tre siste ukene gjort litt av hvert. Vi begynte å sende ut en god bunke med medlemspakker (t-skjorte og strykemerker), men siden det har vært kaos i medlemslistene våre, er det mange som enda ikke har fått sin pakke. Vi ber om unnskyldning for at det tar lengre tid enn det burde, men håper dere kan være tålmodige med oss :) 

Forrige uke fikk vi besøk av en annen ettåring i Laget, nemlig Elise fra Bergen. Hun var med oss hele uken på undervisning sammen med School of Evangelism på Ungdom i Oppdragbasen i Skien, og denne uken på Lagets fagdager i Oslo. Det har vært to lærerrike uker med mye innhold, og bra folk!

Nå i helga står Get Focused for tur. Det er en stor ungdomsfestival i Tønsberg med veldig bra innhold! Konsert med blant annet Jesus Culture og mange seminarer, aktiviteter og taler! Skal du dit? Eirin og jeg skal hvertfall stå på stand hele helgen og du er hjertelig velkommen bortom. Det blir konkurranse, kjærlighet på pinne/kjærleik på staur/klubbe, annet stæsj, og så klart mulighet for å slå av en hyggelig prat :)

Get Focused

Lys og salt i Kristiansand
Så litt annen info. Helga 11.-13. november er det en konferanse i Kristiansand Frikirke som er høyaktuell for dere russ! Den heter Lys og salt, og er en konferanse for disippelskap og evangelisering for å bli tryggere på sin egen tro og lære hvordan å formidle det videre. Dette er veldig kort oppsummert, så jeg anbefaler dere å gå inn på http://lysogsalt2011.no/ for å lese mer!

Nyttårsleir!
Det nærmer seg nyttår og vår nyttårsleir på Lifjell i Bø i Telemark! Det blir en chilleleir, men samtidig med relevant og god undervisning. Et godt fellesskap, skiaktiviteter og mulighet til å knytte bånd fram mot russetiden! MEN for å kunne gjennomføre leiren er vi avhengige av nok deltakere. Derfor håper vi at akkurat DU melder deg på! Det er bare å gå inn på www.kristenrussen.no og videre på saken "Nyttårsleir på Jønnebu" og fylle ut påmeldingsskjemaet.

Nord-Norgeturné
Ellers kan vi meddele at vi drar på Nord-Norgeturné 6. - 15. februar hvor vi skal besøke skoler og menigheter. Er det noe som skjer der dere bor, ta kontakt med oss raskt slik at vi kan plotte det inn i turnéplanen vår :D Det er også valgt et KRUSSE-styre for Nordland, Troms og Finnmark. Dere finner full oversikt over alle KRUSSE-styrene på www.kristenrussen.no. Kontakt styret i ditt område, eller gå inn på facebooksiden for å holde deg oppdatert med hva som skjer :)


"Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! La alle mennesker få merke at dere er vennlige. Herren er nær. Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk." - Fil. 4 : 4 - 6

 

School of Evangelism


God bless!

- Bente

1 kommentar:

  1. Gleder meg til få pakke i posten :D
    Skal forresten ikke på get Focused! :(

    SvarSlett