torsdag 26. april 2012

Kvelden før kvelden!

Hei dere ;)


Er dere klare for å ta russetiden til nye høyder? De fleste av dere er nok allerede godt i gang med feiringa, men både Bente og jeg kan si av erfaring at Kragerø kommer til "toppa hele driten"! Vi gleder oss hverfall kjempemye til å være der i helga! En av oppgavene våre er å lede dere gjennom møtene, noe jeg tror kommer til å bli kjempegøy! I tillegg kommer vi til å ha en stand hvor dere kan melde dere inn i kristenrussen for kun 100kr og få alt stæsjet der og da,  kjøpe en ekstra krusse t-skjorte for en billig penge, vi kommer til å ha skikkelig FETE konkurranser og dere kan markere på et kart hvor dere er fra! Med andre ord, en stand dere bare MÅ innom :) 


Veienbeskrivelse finner dere på nettet, søk på Frydensborgveien 13, Kragerø :) Vi skal være i Kragerøhallen hvor de har stor parkering, så er bare å komme med bil! Og dere trenger ikke telt, for vi skal sove inne i hallen:)
HUSK: Rusfritt arrangement! :D


Vi skal også være med på andre russetreff i løpet av mai, så om du ikke skal på Kragerø, fortvil ikke, du får muligheten til å møte oss under 1.mai treffet i Sandefjord, Lillehammer 4.- 6 mai og på Tryvann 11.- 12. mai! Dere kan bruke de lokale sidene til å sjekke ut om det skjer noe i ditt område!


Og for dere som ikke har fått dere med dere årets KRUSSELÅT, her er den!


Se pakkeliste og program på  facebook, Krussetreffet i Kragerø!


Vi ses, klem fra Eirin 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar