lørdag 21. april 2012

Årets KRUSSELÅT og annen info!

Hei du, Guds perfekte skaperverk!

Det er rart å si det, men i denne perioden hvor det er få dager til mai og full fest med russetid, så har det vært en rolig periode for oss ettåringer! Hvertfall i forhold til tidligere måneder hvor vi har tatt fly over 1 gang i gjennomsnitt pr uke (siden nyttår). Akkurat den biten er litt crazy, men nå skal vi ikke fly med jobben før vi er ferdige og reiser hjem i juni :)

Men tenk! I dag er det bare SEKS dager til russetreffet i Kragerø braker løs! Vi kan ikke gjennta det nok ganger, men det blir AWESOME! Vi gleder oss til å være konferansierer for over 600 russ, som får oppleve russeparade, russe-OL, møter med gode talere og konserter med The Gentlemen (UK), Terese Fredenwall (SE), Philippa Hanna (UK), Andreas Karstad (NO) og Live fra Skjærgårds! Det koster bare 850 kr, og da er også 4 måltider og overnatting inkludert! Fortsatt ikke bestilt billett? No worries - billettservice er din venn :D (Du kan faktisk også kjøpe billett når du kommer til Kragerø, MEN vi foretrekker at du bestiller før, slik at du er sikret plass)

Sjekk og ut eventen på facebook for mer info, program og seminaroversikt :)

På Kragerø blir det også mulighet for medlemmer å kjøpe ekstra krusset-skjorter (noe som kan være utrolig greit under ei veldig aktiv og svett russetid..) og det for bare 65 kr!

- saken fortsetter under bildet...


LILLEHAMMER & TRYVANN
Ellers så minner jeg på at vi står på stand sammen med Jesusrussen under landstreffet på Lillehammer 4. - 6. mai og Tryvann 11. - 12. mai. Med et stort Jesustelt med utdeling av boller og saft, og muligheten til å roe ned og slå av en prat. Stikk gjerne innom !

MEDLEM?
Ja? Men ikke mottatt medlemspakken med den überkule t-skjorta og strykemerkene? Send meg en mail på bente.sivertsen@nkss.no - så fikser vi så fort som mulig. Husk å ha med fullt navn, adresse og ønsket t-skjortestørrelse i e-posten :)

Ikke medlem? Du kan fortsatt melde deg inn på www.kristenrussen.no, eller på standen vår under Kragerø. 150 kr for ei überkul t-skjorte og strykemerker! Og ikke minst flere hundre kroner i rabatt på Tryvann og Lillehammer! (for å få rabatt må dere melde dere på i grupper på fem til ruth.silje.boklund@nkss.no)

Kick Off !
Planleggingen for neste års Kick Off-turné er i full gang, og plakat går i trykken snart! Hvis du ønsker å hjelpe oss med PR (noe vi hadde satt veldig stor pris på), så er det bare å kontakte oss, så finner vi på noe! 

KRUSSELÅTA 2012!
Endelig er den i boks - årets Krusselåt! Det har blitt jobbet med siden november, og er endelig kommet på plass. Det er en sang av det Jesus Culture, og er fra det nyeste albumet Awakening.Vi hørte sangen for første gang under Get Focused i Tønsberg, og bestemte oss der og da for at DEN sangen skal være KRUSSELÅTA 2012! ENJOY :D



UPDATES fra KRUSSEN rundt om i landet
Vi tar og med noe av det som har skjedd og skal skje i KRUSSEN nasjonalt! Anbefaler deg å holde deg oppdatert på din region - og det gjør du med å gå inn på facebooksiden deres som det ligger link til i spalten til høyre :) 

TRØNDELAG

På mandag 23. april har KRUSSEN i Trøndelag innsamlingsSHOW til misjonsprosjektet!

«Mandag 23.april er ikke som alle andre mandager. Kristenrussen i Sør-Trøndelag skal arrangere et uformelt show der pengene vi får inn går til Krussens innsamlingsprosjekt i Thailand. Det vil bli forskjellige musikalske innslag av krussen selv, før vi går over til kakedelen av kvelden.

Inngang: Minst 50 kr per pers, 30 kr for kruss
Velkommen til kantina på KVT mandag 23. april!»

 

 

OPPLAND

I februar ble det arrangert en hyttetur til Totenåsen hvor en god gjeng spilte spill og snakket om livet og Gud og sånt til morgenkvisten. Det håpes nå på å få til ei sosial samling med blant annet mekking av fane/banner til russeparaden i Kragerø, hvor de fleste også skal!

CREDORUSSEN

I god tradisjon er Credorussen i full gang med Credokoret som skal opptre blant annet på russetreffet i Kragerø, og andre steder i tiden fremover. Vi gleder oss!

25. april - Bingo med credorussen, med boller fra Dampbageriet, og masse fine premier som middag for to på Hotell Norge og gratisbillett til dyreparken mm. 

3. mai - Bilrebus

9. mai - Misjonsløp med innsamling til misjonsprosjektet
Tidligere:

«Mandag 16. april hadde vi bønne-vors før vrengekroa. Var utrolig bra å være i lovsang og bønn for russetida. Her blir credorussen virkelig stilt på valg. Hva vil de med russetida si? Vil de stå for Jesus? Var utrolig bra!» - Annie Karoline Olafsrud, president Credorussen


SØR-ROGALAND

14. april ble det arrangert misjonsløp med innsamling til Honduras som er ett av landene KRUSSEN samler inn penger til i år.

OSLO/AKERSHUS

12. mai - Krusseknutedag!
  
Tidligere:
13. april var det intimkonsert med Humming People på Kristelig Gymnasium i Oslo. Med lek og morro både før og etter en fantastisk konsert, ble det veldig god stemning! Men kvelden sluttet ikke der! Det var overnatting i gymsalen, cheeseburgere til kveldsmat, tysk kortspill, og 10 overtrøtte ungdommer!

«Men dagen etter, da skjedde det noe skikkelig kult! Mange dro, og det var trist, men vi 5 som ble igjen bestemte oss på å ha litt menighet! Det var et trekors i gymsalen som var lagd for å holde stearinlys, noe vi hadde en del av, så vi gikk til et klasserom, dro ned gardinene så det ble mørk og tente på lysene på korset. Det var skikkelig kos! Så hadde vi lovsang og da talte Gud kjempesterkt til oss! Jeg hadde en liten andakt til å oppmuntring og vi dro til slutt hver vår vei, men det var fantastisk hva Gud gjorde blant oss få kidz!» - Sylvio Carvalho, president KRUSSEN Oslo/Akershus og KRUSSEN nasjonalt.



«Han gir den trette kraft,
og den som ikke har krefter,
gir han stor styrke.

Gutter blir trette og slitne,
unge menn snubler og faller.
          
Men de som venter på Herren,
får ny kraft,
de løfter vingene som ørnen,
de løper og blir ikke slitne,
de går og blir ikke trette.»
- Jes 40,29-31

Ha ei velsigna russetid folkens ! 

Kjærleik frå Bente

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar