torsdag 29. september 2011

Flytrøbbel, fantastiske mennesker og ny video!

Nå er årets turné med Krusse Kick Off offisielt over. Eirin er dratt hjem til Bodø en tur, og jeg er i Porsgrunn og forbereder meg for å reise til Etiopia allerede førstkommende lørdag. Jeg tok siste vaksine i dag, og har begynt pakkingen :) Eirin reiser til Thailand 6. oktober, og vi begge kommer til å oppdatere bloggen for å gi dere et innblikk i hva vi er med på!

Husk også at alle betalende medlemmer i Kristenrussen har muligheten til å være med på misjonsturen i påska. Hondurasturen er allerede full, men det er fortsatt plasser til Etiopia og Thailand. Mer om reisene kan dere lese her: 

En opplevelse for livet folkens!

Kick Off i Molde og Ålesund
På mandag reiste Eirin og jeg til Møre og Romsdal for å ha Kick Off i Molde og Ålesund. Reisa ble litt spesiell og kaotisk ettersom jeg klarte å miste flyet til Ålesund. I tillegg hadde det vært litt feilkommunikasjon som gjorde at Bjørn Inge (Lagsarbeider i Møre og Romsdal) trodde at flyet gikk til Molde og ikke Ålesund. Etter mye om og men, kom både Eirin og jeg oss til Molde og til SubUrban hvor Kick Offet skulle være. Dit kom fem ufattelig bra ungdommer! I likhet med Gjøvik ble alle fem med i styret folk Nordmøre og Romsdal! Det var også en gjeng fra Ungdom i Oppdragbasen i Ålesund med på Kick Offet, og derfra hadde Alida og Sadie fått med seg Brian og Jonny som hjalp til med musikken. Meget bra!

Dagen etter tok Bjørn Inge oss med på sightseeing i Ålesund by. Noe som slo oss var at Ålesund by var veldig lik vår kjære hjemby Bodø. Det var bare én ganske vesentlig ting som var forskjellig – Ålesund er kåret til en av Norges fineste byer, og Bodø til ett av landets styggeste.. Ikke at det legger hinder for at vi savner hjembyen vår <3

Sitatet: Har Molde fotballag?! Ka lag e d da? Æ har bare hørt om Ålesund æ.. (Eirin kan fotball, men her tenkte hun ikke helt før hun snakket..)

Ukas fakta: Eirin og jeg har lært oss å si kjærlighet på pinne for å gjøre oss forstått her sør. Hjemme sier vi klubbe, noe de faktisk også gjør i Møre og Romsdal! 
PS: Man kan også kalle det kjærleik på staur hvis ønskelig (vestlandsversjon)

Kick Off turné part one
Det har ikke vært mye tid til filmredigering i det siste, men her er videoen fra da vi var i Skien, Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen. 

 

Bilder fra Molde og Ålesund! 
Fly nr. 2..

 
G-bless
- Bente

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar