søndag 18. september 2011

Humming People og Hedmarktoppen!

Spontan søndag i dag, ja! Etter å ha sovet lenge, leide Eirin og jeg oss en bil for å kjøre inn til Hamar. Vi begynte med å spise masse usunn mat, noe det har blitt en del av på turneen vår.. Så stod Hedmarktoppen folkehøgskole for tur, hvor vi møtte ei god venninne av oss, Anne Jorid. Eirin gikk litt på Hedmarktoppen i fjor og fikk også sagt hei til alle skolens miljøarbeiderne som hun kjente fra året før. 

Humming People!
Sammen med AJ og Eirins bestevenninne fra Hedmarktoppen, Jeanette (også nordlending!), bestemte vi oss spontant for å dra på Humming People-konsert i Hamar Domkirke. Det var veldig koselig, enda vi klarte å rote oss ganske bort. Takket være GPSene på mobilene våre, endte vi opp i både Hamar gamle Domkirke og Vang kirke (hvor det foresten skulle være en konsert med gresk musikk), før vi klarte å kave oss frem til Domkirka. Dette tok til sammen tre kvarter, noe som gjorde at vi bare fikk med oss den siste halvtimen av konserten :p  Vi var likevel veldig fornøyde, og måtte så klart ha bilde sammen med bandet!

Dagens mattisp: Nugatti og popcorn!
Kosa sæ


Hamar gamle Domkirke


Jeanette

 
Humming People


G-bless
- Bente

2 kommentarer:

  1. hurra, æ kan kommenter! superkoselig å møt dokker i dag! ælska dokker!

    ps: æ har hengt dokker på veggen!!!

    SvarSlett
  2. Hadde værtr så kult om dere kunne komme til Tromsø eller enda bedre Nordborg ( nlm videregående skole i Finnsnes!) Her er vi få, men å som det trengs kristen russ, og kristne arrangement! Vi starter en liten gruppe kristen russ, rundt ti kanskje og vi får se hvordan det blir!

    SvarSlett