fredag 9. september 2011

Haha – god dag!

Nå er vi på vei til Stavanger og Misjonskirken der. Dagen i går ble en utrolig merkelig dag. På grunn av en dieselmåler ute av drift, og i tillegg noe som viste seg å være en lekkasje, ble vi stående fast midt under fjorden på vei til Mortavika. Vi ble stående i tunnelen i en halvtimes tid før redningsbilen kom og hjalp oss ut, og deretter fikk start på bilen vår. Vi kom til Misjonskirka i Haugesund bare to timer før Kick Offet skulle starte, så det ble en del stress og stemningen var sliten.

DET endret seg totalt under og etter Kick Offet. Da tok det heeelt av. Våre to latviske gutter gikk amok på trommer og piano under lovsangsdelen, og sprang rundt med et visst kamera (film kommer), og sa ting bare de vet hva betyr. I tillegg til dette ble det partyfaktor x 10 med partymusikk, dansing og ikke minst en beatbox-duett mellom Peteris og Andreas. Eirin fikk også vist sine skills i biljard, og sammen med Karlis, knuste de Peteris og Arild. En kveld fylt med mye, mye, mye og enda mer latter.

Vi ble tatt godt i mot av Haugesundpublikumet, og det var ikke vanskelig å kose seg. Takk for at dere gjorde dagen så bra! Vi fikk 13 nye medlemmer der og da, og fikk delt ut noen store nordnorske klemmer. I tillegg ble det valgt et styre som virker veldig lovende for dette russeåret, og som vi tror kommer til å finne på mye morsomt for deres region. De bestemte nesten med en gang at de ville ha egne krussekrav i tillegg til de hovedstyret velger ut. Love the spirit!

- Random

Under frokosten i dag kom folk inn i verdens merkeligste samtaleevne: Hvis yoghurt var en mann, ville du giftet deg med han da? Just so you know, det ble konkludert med JA..

Det er også kommet frem at Eirin ikke passer til å være kriminell, så vet dere det. Hun hadde en drøm hvor hun hadde store planer om å gjøre noe kriminelt med en lekepistol, men failet stort. Hun ble tatt på fersken, og kastet glasskår(!?) på.. Hun har forresten også funnet ut at rosebusker er Guds beste oppfinnelse. Den lukter godt, ser fin ut og kan spises på høsten (nype).
Joy!


Det nye styret!

 

Photo booth session på bussen 

 
Film fra turnéen er under produksjon, og kommer så fort den er ferdig – for håpentligvis i morgen :)

G-bless!
- Bente

1 kommentar:

  1. Ruth Silje Boklund9. september 2011 kl. 20:24

    Dere er the best!! Aldeles fantastiske:)

    SvarSlett