søndag 11. september 2011

For et land vi bor i!


Wow – for noen veier! Etter å ha kjørt i 10 timer er Eirin og jeg ENDELIG kommet til Porsgrunn. Det tok fem timer før vi klarte å komme oss til Holdatun hotell hvor vi fikk en meget etterlengtet middag! Folk er ganske slitne og trøtte, og det kjennes ut som turnéen er ferdig, men vi har fortsatt ni kick off igjen! Det skal bli godt med fri i morgen, og med mulighet til å slappe ordentlig av. Jeg kommer ikke akkurat til å savne redselen for å søle kaffe på dataen på grunn av svingete veier, noe som det forresten er mye av i Norge! Vi har kjørt gjennom et utrolig vakkert Hardanger, men veiene har vært smale og det har vært skremmende med tanke på hvor stor bil vi har. Likevel er det mest imponerende hvordan vår kjære sjåfør, vokalist, låtskriver, gitarist og bandleder, Andreas Karstad, har kjørt og holdt oss trygt på veien. Han har ikke akkurat hatt noe valg ettersom han er den eneste med sertifikatet for minibuss, men likevel! Det skal sies at vi alltid starter kjøreturene med en bønn, noe som har vært beroligende :p

Etter å ha hørt mye fint om Bergen by, og at vi ellers ikke har hatt noe tid til sightseeing, gikk Sadie, Eirin, Karlis og jeg i morges fra Lagshuset og til sentrum. Vi ville oppleve byen in real life, og det angrer vi virkelig ikke på! Det er en by jeg skal tilbake til, noe jeg for så vidt skal til alle byene vi har vært innom siden vi ikke har fått sett så mye av dem. Det er et vakkert land vi bor i!

Må si det har vært litt morsomt å springe inn og ut av bilen med alle datamaskinene, kameraene og iPodene hver gang det har vært mulighet for strømuttak. Det har gjort det vanskelig å redigere film på bussen, og når det i tillegg trengs sanger som man må ha tillatelse på, tar det litt ekstra tid. Derfor er ikke videoen jeg lovet ferdig, men håper det ikke blir lenge til :)

Eirin har det forresten for seg at vi er på leir, og på leir hører lek til. Så langt har ingen i teamet gitt særlig respons til dette, men da Eirin i går møtte Helga, søsteren til Andreas, gikk drømmen i oppfyllelse. Da ble det leking av sheriff, HA, fotleken og ikke minst det å komme seg rundt (over og under) et bord uten å være borti bordbeina og gulvet. Deltakende på dette var i tillegg til de gira jentene, Elise (ettåring i Laget i Bergen), Sadie, jeg, og Arild og Karlis (litt under tvang).

Dagens tips: ikke gi Eirin brownies . .


G-bless
- Bente

1 kommentar: